Cursusinformatie > COVID19 informatie

Hoe het werkt

Door de COVID19 pandemie is onze werkwijze anders dan normaal. Door regels van het RIVM en de beperkte examencapaciteit bij het CBR moeten wij helaas anders te werk gaan.

Wij hebben voor onze theoriecursus een groter lokaal betrokken. Hierdoor kunnen wij de minimale afstand van anderhalve meter waarborgen. Uiteraard beschikt onze faciliteit ook over de benodigde ontsmettingsmaterialen. Een mondkapje mag / kun je zelf meenemen. Bij ons zijn te koop voor € 1,- per stuk.

Examens en COVID19

Zoals genoemd is er een beperkte examencapaciteit bij het CBR. Om ervoor te zorgen dat tussen de afloop van de cursus en het examenmoment zo min mogelijk tijd zit, plannen wij de cursus rond examenmomenten.

Door deze maatregel kunnen wij niet op voorhand aangeven wanneer de cursus plaats zal vinden. Je boekt bij ons nog altijd de cursus op dezelfde manier. Via de webshop (klik hier). Je ontvangt de cursusdata via de e-mail zodra de data bekend zijn. Ook plannen we jouw theorie-examen. Uiteraard hoor je aan het begin van de cursus wanneer jouw examenmoment gepland is.

Extra informatie

  • Zolang de COVID19 pandemie duurt, worden alle openbare ruimtes extra gelucht en schoongemaakt (incl. deurklinken e.d.)
  • De keuken is niet langer voor iedereen beschikbaar. We kunnen je geen koffie of thee verschaffen. We raden je aan om zelf eten / drinken mee te nemen.
  • Je kunt zelf een mondkapje meenemen. Ze zijn ook bij ons te koop voor € 1,- per stuk.