Waarom deze aanpak?

Het verkeer wordt steeds drukker en moeilijker. Het theorie examen is ook steeds steeds moeilijker geworden.

Een goede theoriecursus leert jou de regels in van verkeer. Hierdoor wordt het makkelijker om zeker en veilig te rijden. Ook verbetert het je inzicht. Hierdoor kun je je goed aanpassen aan het andere verkeer.

(Dit zijn ook de belangrijkste punten tijdens je rijexamen. Daarom zitten deze onderwerpen in het theorie-examen.)

Én je gaat vlotter door je rijlessen wat je uiteindelijk minder lessen kost.
Dan is het nog belangrijk dat je weet hoe het CBR de vragen stelt en dat je hiermee oefent. Dat je de instinkers herkent en leert hoe je de verkeerspuzzeltjes oplost.

Het lesmateriaal

Sommige cursussen en boeken zijn moeilijker dan andere, met lastige teksten of onduidelijk uitleg. Dit kan het onnodig moeilijk maken.

Bestel je cursus + examen

Groepsgrootte

Hoe groot de groepen zijn verschilt ook erg. Hoe kleiner de groep, hoe meer aandacht en uitleg mogelijk is.

Cursusduur

Er zijn cursussen in 1 dag. Het risico is dat je na een maand het meeste weer vergeten bent. Er is alleen tijd om de hoofdzaken in hoog tempo door te nemen, net genoeg om hopelijk te slagen. Vaak zie je dan dat je in de rijles onvoldoende weet. Anderen duren 4 of meer avonden. Hoe meer uur en verdeeld over meer momenten, hoe hoe meer tijd er is voor echt duidelijke uitleg.

Docent

Hoe wordt de leerstof overgebracht? Is de docent duidelijk? Als ik het niet snap, wordt het dan geduldig nog een keer uitgelegd, misschien net even anders? En durf ik mijn vragen te stellen?

Zelfstudie

Let goed op dat je goed lesmateriaal hebt en veel examens oefent. Je mist dan mogelijk wel belangrijke tips en tricks die je in een cursus krijgt en op de hoogte blijft dan de laatste ontwikkelingen.

Waarom TheorieKantine?

Bij theoriekantine leer je het goed, met duidelijke uitleg zodat je het ook echt begrijpt. De makkelijk ezelsbruggetjes gaan je ook echt helpen het te onthouden. De docent heeft oog voor jou, is geduldig en legt het zo uit zodat jij het begrijpt.

Het lesboek is makkelijk te begrijpen boek en je oefent online de leerstof goed en op een leuke manier. We verdelen de leerstof over 6 avonden zodat je genoeg tijd hebt om te leren. Je krijgt tips en tricks en het laatste nieuws van het CBR. Je oefent ook de hele cursus door met precies de vraagstelling van het CBR en de laatste les doen we echt examentraining.

Je krijgt toegang tot ons leerlingenportaal met extra hulpmiddelen en samenvatting.

De groepjes zijn klein en er is veel persoonlijk contact met de docente. Je kiest bij ons ook het examen bij het CBR dat bij jou past. Of je moeilijk leert of juist makkelijk, bij ons zit je goed, wij zijn er voor iedereen.
Oftewel, kiezen voor theoriekantine is een geslaagde keuze!